J.W. Obbink B.V. is sinds de jaren zeventig reeds verantwoordelijk voor het dealerschap van Volvo grondverzetmachines in de regio Oost-Nederland. Het bedrijf bediend een groot aantal klanten in onder andere de groenvoorzieningssector, agrarische sector, loon– en grondverzetbedrijven, recycling, wegenbouw en de houtverwerkingssector.

Naast de verkoop van nieuwe machines verzorgen wij ook de reparatie en het onderhoud van Volvo-grondverzetmachines. Met meerdere zeer compleet ingerichte servicewagens streven wij ernaar om ook het onderhoud op locatie zo snel en efficient mogelijk te laten verlopen.

J.W. Obbink B.V. hecht zeer veel waarde aan een goede relatie met haar klanten en probeert daarom samen met de klant voor elk probleem een oplossing te vinden. Door middel van flexibiliteit en creativiteit proberen we elke klant zo optimaal mogelijk de benodigde service te verlenen. Een voorbeeld hiervan is het op maat gemaakte constructiewerk dat we vrijwel aan elke nieuwe machine verrichten om zoveel mogelijk aan de wensen van de klant tegemoet te komen.